Izenerji Toplu Sözleşme / İZENERJİ'den 'hayırlı' anlaşma çıktı, sıra referandumda - Buna göre bin 80 i̇zenerji̇ işçisine, bin 100 tl zam yapılmış oldu.

Izenerji Toplu Sözleşme / İZENERJİ'den 'hayırlı' anlaşma çıktı, sıra referandumda - Buna göre bin 80 i̇zenerji̇ işçisine, bin 100 tl zam yapılmış oldu.. İzmir büyükşehir belediyesi'nin iştiraki i̇zenerji̇'de örgütlü di̇sk genel i̇ş sendikası 2 no'lu şubesi ile büyükşehir belediyesi i̇şçiler, 'eşit işe eşit ücret', 'sadaka değil toplu sözleşme' sloganları attı. Emeğin, mücadelenin güzel bir sonucudur diye konuştu. Ziyarette toplu sözleşme imza altına alındı. Sözleşmede ilk kez yer alan gıda fişi de kabul gördü. Ama burada iyi bir toplu sözleşme bitirmek önemli değil.

Büyük katılım ile gerçekleşen toplu iş sözleşmesinde alınan kararın ardından. İzenerji̇ bünyesindeki 5 bin 80 işçiyi bağlayan sözleşme sonrasında, maaşlarda ortalama 1000 liralık bir artış olacak. Ama burada iyi bir toplu sözleşme bitirmek önemli değil. Ama burada iyi bir toplu sözleşme bitirmek önemli değil. İzmir büyükşehir belediyesi şirketi i̇zenerji̇ bünyesindeki 5 bin 80 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

KHK'li İZENERJİ işçilerine gıda kartı - Evrensel.net
KHK'li İZENERJİ işçilerine gıda kartı - Evrensel.net from www.evrensel.net
> i̇zenerji̇'de toplu sözleşme imzalandı. Buna göre bin 80 i̇zenerji̇ işçisine, bin 100 tl zam yapılmış oldu. İzenerji̇ sözleşmesinde ücretlerde ve sosyal haklarda kazanım elde edildi. Ama burada iyi bir toplu sözleşme bitirmek önemli değil. Emeğin, mücadelenin güzel bir sonucudur diye konuştu. İzmir büyükşehir belediyesi şirketi i̇zenerji̇ bünyesinde çalışan 5 bin 80 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi yeni sözleşme ile birlikte şubat, nisan, haziran, ağustos, ekim maaşlarında 18 günlük. İzmir büyükşehir belediyesi şirketi i̇zenerji̇ bünyesinde çalışan 5 bin 80 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. Ama burada iyi bir toplu sözleşme bitirmek önemli değil.

Ama burada iyi bir toplu sözleşme bitirmek önemli değil.

Ama burada iyi bir toplu sözleşme bitirmek önemli değil. Hükümet tarafından 2020'nin altıncı ayına kadar toplu sözleşme yapma hakları ellerinden alınan khk'li işçiler de. İzenerji̇ sözleşmesinde ücretlerde ve sosyal haklarda kazanım elde edildi. A+ a 4 bin işçinin çalıştığı önemli şirketlerinden biri olan i̇zenerji̇'de grevin başlamasına üç gün kala toplu iş sözleşmesi imzalandı. İzmir büyükşehir belediyesi şirketi i̇zenerji̇ bünyesinde çalışan 5 bin 80 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. Ama burada iyi bir toplu sözleşme bitirmek önemli değil. Sözleşmede ilk kez yer alan gıda fişi de kabul gördü. .şirketi i̇zenerji̇ arasındaki 9 bin 360 işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesinde sona gelindi. İzmir büyükşehir belediyesi'ne bağlı i̇zenerji̇ a.ş.nin 4 bin çalışanını ilgilendiren toplu iş sözleşmesi imzalandı. Yeni sözleşme ile birlikte şubat, nisan, haziran, ağustos, ekim maaşlarında 18 günlük. Emeğin, mücadelenin güzel bir sonucudur diye konuştu. İzmir büyükşehir belediyesi şirketi i̇zenerji̇ bünyesinde çalışan 5 bin 80 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. .şirketi i̇zenerji̇ arasındaki 9 bin 360 işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesinde sona gelindi.

İzenerji̇'de 6 aylık sürecin ardından toplu iş sözleşmesi halaylarla imzalandı. İzmir büyükşehir belediyesi'ne bağlı şirketlerden i̇zenerji̇ a.ş.'de çalışan 3 bin 600 sözleşmeli personeli kapsayan toplu sözleşme süreci noktalandı. Buna göre bin 80 i̇zenerji̇ işçisine, bin 100 tl zam yapılmış oldu. İzmir büyükşehir belediyesi şirketi i̇zenerji̇ bünyesinde çalışan 5 bin 80 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi yeni sözleşme ile birlikte şubat, nisan, haziran, ağustos, ekim maaşlarında 18 günlük. İzenerji̇ bünyesindeki 5 bin 80 işçiyi bağlayan sözleşme sonrasında, maaşlarda ortalama 1000 liralık bir artış olacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZENERJİ Toplu İş Sözleşmesini ...
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZENERJİ Toplu İş Sözleşmesini ... from resim.genel-is.org.tr
İzmir büyükşehir belediyesi'ne bağlı i̇zenerji̇ a.ş.nin 4 bin çalışanını ilgilendiren toplu iş sözleşmesi imzalandı. Hükümet tarafından 2020'nin altıncı ayına kadar toplu sözleşme yapma hakları ellerinden alınan khk'li işçiler de. Örgütlü di̇sk genel i̇ş sendikası i̇zmir 2 nolu şube arasında toplu iş sözleşme görüşmeleri atılan imzalarla sonlandırıldı. Toplu sözleşme imza töreninde konuşan büyükşehir belediye başkanı aziz kocaoğlu. .şirketi i̇zenerji̇ arasındaki 9 bin 360 işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesinde sona gelindi. Yeni sözleşme ile birlikte şubat, nisan, haziran, ağustos, ekim maaşlarında 18 günlük. İzmir büyükşehir belediyesi şirketi i̇zenerji̇ bünyesinde çalışan 5 bin 80 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. İzmir büyükşehir belediye başkanı tunç soyer, toplu sözleşme görüşmelerinin anlaşma ile sonuçlandığını.

İzmir büyükşehir belediyesi'ne bağlı şirketlerden i̇zenerji̇ a.ş.'de çalışan 3 bin 600 sözleşmeli personeli kapsayan toplu sözleşme süreci noktalandı.

.şirketi i̇zenerji̇ arasındaki 9 bin 360 işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesinde sona gelindi. Sözleşmede ilk kez yer alan gıda fişi de kabul gördü. İzenerji̇ bünyesindeki 5 bin 80 işçiyi bağlayan sözleşme sonrasında, maaşlarda ortalama 1000 liralık bir artış olacak. Emeğin, mücadelenin güzel bir sonucudur diye konuştu. .şirketi i̇zenerji̇ arasındaki 9 bin 360 işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesinde sona gelindi. İzmir büyükşehir belediyesi'ne bağlı i̇zenerji̇ bünyesindeki 10 bin işçiyi kapsayan toplu iş bugün burada imzaladığımız toplu sözleşme; İzmir büyükşehir belediyesi şirketi i̇zenerji̇ bünyesinde çalışan 5 bin 80 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. Örgütlü di̇sk genel i̇ş sendikası i̇zmir 2 nolu şube arasında toplu iş sözleşme görüşmeleri atılan imzalarla sonlandırıldı. Ama burada iyi bir toplu sözleşme bitirmek önemli değil. Ama burada iyi bir toplu sözleşme bitirmek önemli değil. İzmir büyükşehir belediyesi şirketi i̇zenerji̇ bünyesinde çalışan 5 bin 80 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. Büyük katılım ile gerçekleşen toplu iş sözleşmesinde alınan kararın ardından. İzenerji̇ sözleşmesinde ücretlerde ve sosyal haklarda kazanım elde edildi.

İzmir büyükşehir belediyesi şirketi i̇zenerji̇ bünyesinde çalışan 5 bin 80 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi yeni sözleşme ile birlikte şubat, nisan, haziran, ağustos, ekim maaşlarında 18 günlük. İzmir büyükşehir belediyesi şirketi i̇zenerji̇ bünyesindeki 5 bin 80 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. İzmir büyükşehir belediyesi şirketi i̇zenerji̇ bünyesinde çalışan 5 bin 80 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. İzenerji̇ bünyesindeki 5 bin 80 işçiyi bağlayan sözleşme sonrasında, maaşlarda ortalama 1000 liralık bir artış olacak. Ama burada iyi bir toplu sözleşme bitirmek önemli değil.

Büyükşehir de toplu sözleşme sevinci - Yeni Akit
Büyükşehir de toplu sözleşme sevinci - Yeni Akit from cdn.yeniakit.com.tr
İzenerji̇'de 6 aylık sürecin ardından toplu iş sözleşmesi halaylarla imzalandı. .şirketi i̇zenerji̇ arasındaki 9 bin 360 işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesinde sona gelindi. İzenerji̇ sözleşmesinde ücretlerde ve sosyal haklarda kazanım elde edildi. Örgütlü di̇sk genel i̇ş sendikası i̇zmir 2 nolu şube arasında toplu iş sözleşme görüşmeleri atılan imzalarla sonlandırıldı. A+ a 4 bin işçinin çalıştığı önemli şirketlerinden biri olan i̇zenerji̇'de grevin başlamasına üç gün kala toplu iş sözleşmesi imzalandı. Ziyarette toplu sözleşme imza altına alındı. İzmir büyükşehir belediyesi şirketi i̇zenerji̇ bünyesindeki 5 bin 80 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. Ama burada iyi bir toplu sözleşme bitirmek önemli değil.

Hükümet tarafından 2020'nin altıncı ayına kadar toplu sözleşme yapma hakları ellerinden alınan khk'li işçiler de.

Ama burada iyi bir toplu sözleşme bitirmek önemli değil. Örgütlü di̇sk genel i̇ş sendikası i̇zmir 2 nolu şube arasında toplu iş sözleşme görüşmeleri atılan imzalarla sonlandırıldı. Toplu sözleşme imza töreninde konuşan büyükşehir belediye başkanı aziz kocaoğlu. Ama burada iyi bir toplu sözleşme bitirmek önemli değil. .şirketi i̇zenerji̇ arasındaki 9 bin 360 işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesinde sona gelindi. İzmir büyükşehir belediyesi şirketi i̇zenerji̇ bünyesinde çalışan 5 bin 80 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. Ama burada iyi bir toplu sözleşme bitirmek önemli değil. Ama burada iyi bir toplu sözleşme bitirmek önemli değil. Sözleşmede ilk kez yer alan gıda fişi de kabul gördü. İzmir büyükşehir belediyesi şirketi i̇zenerji̇ bünyesinde çalışan 5 bin 80 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. İzenerji̇ bünyesindeki 5 bin 80 işçiyi bağlayan sözleşme sonrasında, maaşlarda ortalama 1000 liralık bir artış olacak. İzmir büyükşehir belediyesi'nin iştiraki i̇zenerji̇'de örgütlü di̇sk genel i̇ş sendikası 2 no'lu şubesi ile büyükşehir belediyesi i̇şçiler, 'eşit işe eşit ücret', 'sadaka değil toplu sözleşme' sloganları attı. İzenerji̇ sözleşmesinde ücretlerde ve sosyal haklarda kazanım elde edildi.

Yeni sözleşme ile birlikte şubat, nisan, haziran, ağustos, ekim maaşlarında 18 günlük toplu sözleşme. Toplu sözleşme imza töreninde konuşan büyükşehir belediye başkanı aziz kocaoğlu.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code